vikinghasonmásverseny

Valamiért az emberek a fejükbe vették, hogy hasonlítok valami skandináv tévésorozat főhősére.
Nem mondhatnám, hogy falom a sorozatokat, talán a Twin peaks volt az utolsó amit láttam, a kilencvenes évek elején, amikor még volt olyan bosszantó izém amit televíziónak hívnak.
Szóval nem igazán tudtam mi a csudáról beszélnek, de addig-addig és olyan sokan mondogatták (értsd minden harmadik vendég), hogy utána kellett keressek ki is ez a csávó…
Kiderült, hogy a sorozat nem északi, csak témájában, ugyanis a rettegett dán harcosok, vérrel színezett, történelmi kalandjairól szól, valamint az is, hogy még messziről sötétben sem hasonlítok a kegyetlen hadurat megszemélyesítő Travis Fimmelre.
Nos, az egyszeri embert könnyen összezavarhatja a mohawk frizurám, ami mellé még szakállt is viselek, sőt, azt is elismerem, hogy az asszociációban sokat segíthet, az a véletlen egybeesés, hogy a búvárbázis ahol dolgozom, a viking nevet viseli.
Azonban ha még egy félkegyelmű skandirajongónak eszébe jutna közös fotón szerepelni Ragnar Lodbrokkal, azt nemes egyszerűséggel beleszíjazom egy hajókába és lángba borítom. Csak ,hogy ápoljam a nemes északi szokásokat.

Pic-6

Reklámok
Címke ,

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: